Coronamaatregelen

In de volgende gevallen kan ik u niet behandelen en zie ik u graag op een later tijdstip terug:

  • als u last heeft van hoesten, keelpijn, niezen en/of verkoudheid
  • als u reuk- en/of smaakverlies heeft
  • als u last heeft van benauwdheid, longontsteking of andere luchtwegklachten
  • als u koorts heeft
  • als u in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft
  • als u korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19
  • als u huisgenoten heeft met deze klachten.

Het Corona virus heeft een grote invloed op ons gehele leven. Dit geldt ook voor mijn beroep als pedicure en dus ook voor u, als klant.

Van de brancheorganisatie ProVoet i.s.m. het RIVM ontvang ik regelmatig een update over hoe ik moet handelen voor, tijdens en na de behandelingen, om het voor u, maar ook voor mij, zo veilig mogelijk te maken.

Als u bent aangekomen bij de ingang van de pedicurepraktijk verzoek ik u om buiten even te wachten tot ik u kom halen.

Volgens het protocol begint u bij binnenkomst met handen wassen en krijgt u van mij een mondkapje.

Voor mij als behandelaar gelden deze regels ook. Ik mag geen handdoeken en stoelhoes meer gebruiken, maar papieren wegwerpdoeken. Na elke behandeling worden de behandelstoel, werktafel, deurklinken, kraan en instrumenten extra goed gereinigd en gedesinfecteerd. Sommige desinfectiemiddelen zijn nu ook anders van samenstelling, daar zij nu ook virusdodend moeten zijn. Nadat u de praktijk verlaten heeft moet er minimaal 15 minuten gelucht worden voor de volgende klant de praktijk mag betreden, ongeacht de duur van de gegeven behandeling.

Er kan helaas geen gebruik worden gemaakt van het toilet.

Als u een begeleider nodig heeft om naar mijn praktijk te komen dan mag deze begeleider helaas niet met u mee naar binnen. Hij of zij kan buiten overdekt wachten (stoelen aanwezig) of in de auto. Het spreekt voor zich dat uw begeleider ook geen klachten heeft.

Dank zij deze maatregelen kan ik u veilige en verantwoorde zorg bieden. Al deze maatregelen kosten geld, vooral door de enorme prijsstijging van de beschermings- en desinfectiemiddelen. Dit betekent dat de kostprijs van een behandeling tijdelijk behoorlijk hoger wordt. Ik ben genoodzaakt deze kosten voor een deel aan u door te berekenen middels een toeslag van €6,- per behandeling. Dit geldt voor alle behandelingen. Zodra de situatie normaliseert zal deze toeslag verminderen/komen te vervallen.

Ik hoop u snel weer te zien!